Dobrodošli v Insites zbirki digitalnih orodij, kjer boste na enem mestu našli najboljša nizko cenovna ali brezplačna digitalna orodja za vaš projekt kulturne dediščine. Za vsako orodje smo povzeli glavne funkcije in prednosti, tako da lahko hitro pregledate in izberete tisto orodje, ki je najbolj uporabno za vaš projekt.

Sofisticirana tehnologija postaja vedno bolj dostopna ljudem brez znanja obsežnega kodiranja ali digitalnih veščin, vendar z močno vizijo in pripravljenostjo za učenje. Ta orodja so bila izbrana kot uporabniku najprijaznejši razpoložljivi izdelki. Vključujemo tudi povezave do video in tekstovnih priročnikov, da se jih lahko čim hitreje naučite in implementirate.

Orodja, ki jih predstavljamo, vam bodo pomagala razviti nove digitalne izdelke, ki bodo povečali vaš vpliv in raven zadovoljstva vaših trenutnih strank ter izboljšali komuniciranje z novim občinstvom. Vaša podjetja in organizacije lahko naredijo bolj privlačne in bolj trajnostne v svetu, kjer je tehnologija popolnoma vgrajena in sprejeta v vseh vidikih našega življenja.

Vrste projektov, ki vam jih omogoča ta komplet orodij, obsegajo navidezno resničnost, obogateno resničnost, igre na temelju digitalne dediščine, digitalna potovanja, podkaste in videoposnetke. Če imate zgodbo, ki jo želite povedati, imate pred seboj nizko cenovna ali brezplačna orodja, ki vam bodo pomagala, da jo poveste digitalno.