Καλώς ήρθατε στην εργαλειοθήκη του Insites, το one stop shop σας για τα καλύτερα ψηφιακά εργαλεία χαμηλού ή μηδενικού κόστους για το έργο σας στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Έχουμε συνοψίσει τα κύρια χαρακτηριστικά και τα οφέλη κάθε εργαλείου, ώστε να μπορείτε να τα εξετάσετε γρήγορα και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο για το συγκεκριμένο έργο σας.

Η εξελιγμένη τεχνολογία γίνεται όλο και περισσότερο διαθέσιμη σε άτομα χωρίς εκτεταμένες γνώσεις κωδικοποίησης ή ψηφιακών δεξιοτήτων. Αυτά τα εργαλεία έχουν επιλεγεί από εμάς ως τα πιο φιλικά διαθέσιμα προϊόντα προς το χρήστη, ενώ εντός των οδηγών έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους σε μορφή βίντεο και κειμένου, ώστε να μπορείτε να μάθετε για τα εργαλεία και να τα εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατό.

Τα εργαλεία που παρουσιάζουμε θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέα ψηφιακά προϊόντα που θα αυξήσουν τον αντίκτυπο των έργων σας, καθώς και να επικοινωνήσετε με νέα ακροατήρια. Μπορούν να δώσουν στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς σας ένα πιο ελκυστικό προφίλ που σας καθιστά πιο βιώσιμους σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί και αγκαλιαστεί πλήρως σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Τα είδη των projects που μπορεί να σας επιτρέψει να αναπτύξετε αυτή η εργαλειοθήκη περιλαμβάνουν εικονική πραγματικότητα, επαυξημένη πραγματικότητα, ψηφιακά παιχνίδια πολιτιστικής κληρονομιάς, ψηφιακές περιηγήσεις, podcasts και βίντεο. Αν έχετε μια ιστορία να πείτε, εδώ θα βρείτε ένα εργαλείο χαμηλού ή μηδενικού κόστους που θα σας βοηθήσει να την αφηγηθείτε και να την πουλήσετε ψηφιακά.

Ο οδηγός είναι επίσης διαθέσιμος για λήψη

Για να δείτε την Εργαλειοθήκη σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, απλά κατεβάστε την παρακάτω ή δείτε την online παρακάτω: