POTOPITE SE V SVET DIGITALNEGA TURIZMA KULTURNE DEDIŠČINE IN SPOZNAJTE, KAKO SE LAHKO VKLJUČITE V TA MEGATREND!

V okviru množičnega odprtega spletnega tečaja INSITES boste razširili svoje znanje na področju digitalnega turizma kulturne dediščine in se naučili, kako lahko ta sektor izkoristite na inovativne in vznemirljive načine, saj raziskuje močan potencial digitalne tehnologije za razvoj turizma kulturne dediščine v Evropi.

PRIDOBIVANJE CILJNEGA OBČINSTVA.

Ne glede na to, ali ste majhno turistično podjetje, skupina skupnosti za digitalno dediščino, skrbniki dediščine, strokovnjaki za kulturno dediščino v muzejskem sektorju, študenti turizma, organizacija za podporo podjetjem ali akterji regionalnega razvoja, bo ta tečaj za vas zadetek v polno. Kaj še čakate? Začnite zdaj!

ZAČNITE S SPLETNIM TEČAJEM ŠE DANES!

V hitro razvijajočem se digitalnem svetu, ki prežema življenja skoraj vseh starostnih skupin, usposabljanje na področju digitalne tehnologije za inovativne pristope k razvoju kulturne dediščine še nikoli ni bilo tako pomembno.  Ne glede na to, ali ste kustos, zgodovinar, vodja objekta ali turističnega podjetja, vam bo ta tečaj pomagal odkriti nove in inovativne načine pristopa k trženju, razvoju poslovanja ter vključevanju digitalnih tehnologij in metodologij, ki vas bodo postavili na sam vrh! Z inovativnim, prilagodljivim in odmerjenim pristopom k spletnemu učenju vas bomo usmerili v pravo smer.

OPIS TEČAJA

Namen tega prilagodljivega spletnega učnega tečaja je zagotoviti inovativno učno gradivo o digitalnem turizmu kulturne dediščine v Evropi. Namenjen je skrbnikom kulturne dediščine, ki bi radi izvedeli več o poglobljenih izkušnjah na področju digitalne kulturne dediščine in njihovem razvoju. Upamo, da boste z uporabo krajših modulov, dodatnega učnega gradiva, videoposnetkov in študij primerov našli nekaj, kar se boste radi naučili!

UČNI REZULTATI

 • Tečajniki dobijo pregled obogatenih izkušenj in občinstva kulturnega turizma, ki ga lahko nadgradijo v nadaljevanju tečaja.
 • Spoznajte spremembe pri občinstvu kulturne dediščine, razumite ključna področja in možnosti za digitalizacijo v svojem sektorju.
 • Analizirajte tipične ovire, s katerimi se srečujejo organizacije kulturne dediščine pri uvajanju digitalnih sprememb, in ponudite nekaj možnih rešitev, ki vam lahko pomagajo na poti digitalnega inoviranja.
 • Odkrijte glavne gradnike obogatenih turističnih izkušenj, tako tehnološke kot ustvarjalne. Podprti so z orodji in vajami, ki jim bodo pokazale pot do izgradnje lastne izkušnje.
 • Opredeli značilnosti občinstva turizma kulturne dediščine, zlasti mlajšega občinstva.
 • Spoznajte orodja za razumevanje in sodelovanje s svojimi strankami na globlji ravni.
 • Razumevanje vloge, ki jo ima digitalno trženje pri poudarjanju digitalnega pripovedovanja zgodb in trženju vsebin, ki jih ustvarjajo uporabniki. Pojasnjuje, kako razviti učinkovit pristop k digitalnemu pripovedovanju zgodb, analizo medijev in medijsko strategijo.
 • Analizirajte ključne kategorije sodelavcev za projekt digitalne kulturne dediščine in glavne stvari, ki jih je treba upoštevati pri razvoju digitalnih kulturnih izkušenj, s štirimi ključnimi koraki pri oblikovanju partnerstva.
 • Izkoristite praktične vaje za izdelavo “akcijskega načrta za obogateno digitalno kulturno dediščino” s predlogo, s katero lahko tečajniki oblikujejo svojo obogateno izkušnjo kulturnega turizma na podlagi tega, kar so se naučili, in jo naredijo izvedljivo.
 • Glejte in poslušajte – odprite oči in napnite ušesa za videoposnetke in podcaste, ki vam bodo pomagali ne le bolje razumeti to panogo, temveč vas bodo navdihnili, da se vanjo tudi sami podate.
 • Ocenite svoje učenje z našimi kratkimi kvizi in se prepričajte, da ste kar najbolje izkoristili svojo učno pot.

VSO SREČO!

Course Content

Expand All